| SECONDO DI CARNE (vlees hoofdgerecht) | Prijs per persoon |
| Scaloppina al Marsala (kalfsvlees met Marsala wijnsaus) |
€ 9,95 p.p. |
| Scaloppina al Gorgonzola (kalfsvlees met Gorconzola) |
€ 9,95 p.p. |
| Scaloppina al Tartufo (kalsvlees met Truffel) |
€ 9,95 p.p. |
| Saltimbocca alla Romana (kalfvlees met parmaham en kaas) |
€ 9,95 p.p. |
| Spezzatino della Manzo (gestoofd rundvlees 4 uur) |
€ 9,95 p.p. |
| Agnello Arrosto (geroosterde lamsbout) |
€ 11,50 p.p. |
| Pollo alla Silvano (kipfilet gevuld met pecorinokaas en pancetta) |
€ 9,50 p.p. |
| SECONDO DI PESCE (vis hoofdgerecht) | |
| Gamberoni all’Ortigia (grote garnalen in tomatensaus) |
€ 9,50 p.p. |
| Pesce al Cartoccio (zalm of zeebaars in eigen vocht bereid) |
€ 11,50 p.p. |
