Da Silvano is gevestigd aan de Lange Noordstraat 26 in Middelburg.

Da Silvano delicatessen & catering biedt een breed assortiment aan producten en diensten. Disciplines die om diensten vragen; mensen met een diepgaande kennis van hun vakgebied. Of het nu gaat om een fles wijn, olijfolie of een catering op maatwerk, Silvan weet waar hij over praat.

Hij is een uiterst gemotiveerde vakman, die uitstekend op de hoogte is en blijft van actuele trends en ontwikkelingen in de foodbranche.

Deze traiteur en cateraar gevestigd in Middelburg, heeft de heerlijkste, verse Italiaanse delicatessen. Je kunt ervoor kiezen om je favoriete gerecht mee naar huis te nemen! Het is nog lastig kiezen uit de enorme keuze vers bereide panini’s met salami, parmaham, vittello tonato of een heerlijk vegetarisch broodje met gegrilde courgette, provolona kaas en pesto!

Koken….

Geen zin om te koken? Dan kies je gewoon voor een van de take-away menu’s! Van pasta’s tot salades en van frittata tot heerlijke authentieke Italiaanse vleesgerechten, Da Silvano kookt het allemaal van verse Italiaanse ingrediënten, die iedere week vers aangeleverd worden rechtstreeks uit Italië! Neem jij zo’n fijn menuutje mee naar huis en wil je er een lekkere wijn bij? De eigenaar Silvan kan je er alles over vertellen en weet precies welke wijn het beste is bij je gerecht. Ga je een dagje naar het strand of de duinen en geen zin om zelf broodjes te maken? Dan bestel je gewoon een van de leuke picknickmanden! Bij Da Silvano kan bijna alles, want ook catering op maat voor thuis of zakelijk is geen probleem.

Dus in de buurt van Zeeland? Sla af richting Middelburg en zet koers naar Italië in Zeeland en dus naar Da Silvano!

dasilvano-catering

 

Da Silvano

Lange Noordstraat 26, 4331 CD Middelburg

mobiel 06-20900900

info@dasilvano.nl