I SECONDI PIATTI

 

SECONDO DI CARNE (vlees hoofdgerecht) Prijs per persoon
Scaloppina al Marsala
(kalfsvlees met Marsala wijnsaus)
 € 9,95 p.p.
Scaloppina al Gorgonzola
(kalfsvlees met Gorconzola)
 € 9,95 p.p.
Scaloppina al Tartufo
(kalsvlees met Truffel)
 € 9,95 p.p.
Saltimbocca alla Romana
(kalfvlees met parmaham en kaas)
 € 9,95 p.p.
Spezzatino della Manzo
(gestoofd rundvlees 4 uur)
 € 9,95 p.p.
Agnello Arrosto
(geroosterde lamsbout)
 € 11,50 p.p.
Pollo alla Silvano
(kipfilet gevuld met pecorinokaas en pancetta)
 € 9,50 p.p.
SECONDO DI PESCE (vis hoofdgerecht)
Gamberoni all’Ortigia
(grote garnalen in tomatensaus)
 € 9,50 p.p.
Pesce al Cartoccio
(zalm of zeebaars in eigen vocht bereid)
 € 11,50 p.p.