| SECONDO DI CARNE (vlees hoofdgerecht) | Prijs per persoon | 
| Scaloppina al Marsala (kalfsvlees met Marsala wijnsaus)  | 
€ 9,95 p.p. | 
| Scaloppina al Gorgonzola (kalfsvlees met Gorconzola)  | 
€ 9,95 p.p. | 
| Scaloppina al Tartufo (kalsvlees met Truffel)  | 
€ 9,95 p.p. | 
| Saltimbocca alla Romana (kalfvlees met parmaham en kaas)  | 
€ 9,95 p.p. | 
| Spezzatino della Manzo (gestoofd rundvlees 4 uur)  | 
€ 9,95 p.p. | 
| Agnello Arrosto (geroosterde lamsbout)  | 
€ 11,50 p.p. | 
| Pollo alla Silvano (kipfilet gevuld met pecorinokaas en pancetta)  | 
€ 9,50 p.p. | 
| SECONDO DI PESCE (vis hoofdgerecht) | |
| Gamberoni all’Ortigia (grote garnalen in tomatensaus)  | 
€ 9,50 p.p. | 
| Pesce al Cartoccio (zalm of zeebaars in eigen vocht bereid)  | 
€ 11,50 p.p. | 
